2012. május 25., péntek

Veteményeskert

Ez csak az egyik. Még van pár helyem a telken, ahová mindenfélét ültettem. Sőt! Még a virágaim közé is ültettem paradicsom és paprikapalántákat, sőt babot is. :)
Örömöt ad a kerti elfoglaltság. Direkt nem írtam kerti munkát, mert nekem nem az. Persze valaki mondhatja, hogy másképp lenne, ha sokkal nagyobb volna a kertem. Lehet. Nem tudhatom.
Örömöt ad a növekedésük, fejlődésük. 
Teljes a kikapcsolódás közöttük.
S amiről nincs fotónk, de majd készítek. Ez bizony a krumplitermesztés. Mivel nekünk nincs nagy területünk a krumplihoz, ezért egy netes ötlet alapján, egy nagy cserépben csináljuk ugyanezt. Na, ki találja ki elsőre, hogyan történik is ez pontosan????
:)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a kiskerted! Én is nagyon szeretm az enyémet!
    A krumplit fellógatod? Mármint fejjel lefelé? Mert paradicsom termesztést is láttam már ilyet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fróni! A választ megírtam az előző bejegyzésedhez. :)

      Törlés
  2. Szép kis birtokod van :-) Nagyon tetszik! Hogy áll a csibe projekt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tyúkokat már megrendeltem 1,5 hónapja. Június elején várjuk őket. Ötöt. És e mellé kapunk még pótanyumtól ajándékba egy japán tyúkot is. A hálót már felraktam a ragadozók ellen, de még van egyéb munka vele.

      Törlés
  3. Krumplitermesztés nagy cserépben??????Ez új és NAGGGYON tetszik!!!!Szeretnék itthon is krumplit egy kicsit, de a krumplibogarak nem a kedvenceim,főleg,hogy a többi növényt is bántják,pedig MENNYIRE más otthon kiszedni a földből és bevinni....

    VálaszTörlés