2012. április 22., vasárnap

Isten az égben mosolyog


Van előnye annak, ha valaki a Facebook-on van. Így találtam rá  - vagy ő talált meg engem - erre a dalra, amit végig sírtam. Nem tudom elmondani, mi minden villant át rajtam a hallgatása közben, de talán nektek is örömöt szerzek vele.

4 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen!
  Nem nézek TV-t, de most azt gondolom, néha mégis kéne... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Ildi!
   Mi sem nézünk, mióta pár hónapja a TV-nk a műhelyben landolt. Na nem azért, mert elromlott, hanem mert a pici fiam nem bírt nélküle élni, hiába próbáltam a lelkére beszélni. S a sokadik beszélgetés után ez a megoldás tűnt a legjobbnak. Akkor nem örült túlságosan, de azóta már bőven megköszönte, hogy akarata ellenére így döntöttem. :)
   Azóta bőven van ebből a döntésből kifolyólag, rengeteg áldás.
   Szóval nem nézünk TV-t, és nem is nagyon sajnálom. Több időnk van minden másra. De azért nem maradunk le semmiről, ami valóban jó. :)))

   Törlés
 2. Drága Katus!
  Köszönöm,hogy feltetted!!!!Nem vagyok oda sem a TV-ért,sem a Fb-ért, pedig vannak ott értékek,csak meg kell találni.
  Engem és lehet,hogy Téged is,az hatott meg,hogy keresztény ez a férfi, és egyszerű,semmi sztárallűr, önmagát adja és csodás a hangja.Őszinte.
  Puszillak!

  VálaszTörlés
 3. Az ilyen műsorokat ugyan nem nézem, de, ami fontos, arról valahogy úgyis tudomást szerzek. Mint most, erről a fiatalemberről, az ő páratlan előadásáról.
  Köszönöm, hogy feltetted!

  VálaszTörlés