2011. október 21., péntek

Továbbtanulás - körkérdés

Ti hogy készültök gyermekeitek majdani továbbtanulására, továbbtaníttatására? Már most spóroltok rá?

4 megjegyzés:

 1. Csak szeretnék spórolni rá-sajnos jelenleg szörnyű adósságcsapdában vagyunk-bízom benne, hogy a Jó Isten legalább annyira megsegít Bennünket, hogy a házunk nem megy rá. De nem akarok panaszkodni-egészségesek vagyunk és szeretjük egymást. Ennél többet most nem tehetünk!
  Ha lenne miből félreraknom, akkor megtenném, mert nagyon szeretném ha továbbtanulhatna a kisfiunk. Aztán az is lehet, hogy 18 évesen bejelenti, hogy ő asztalos lesz, vagy autószerelő-Nekem mindegy, csak dolgozzon tisztességesen. Akkor abban fogom támogatni.

  VálaszTörlés
 2. Nálunk is egyelőre Palkó ácsmester szeretne lenni. Amit lelkesen támogatok. De egyelőre úgy néz ki, hogy nagyon szereti a matekot, és nagyon megy is neki, ezért azt hiszem ezt a témát nem lehet rövidre zárni. S csak úgy átsuhant rajtam, hogy mi lesz akkor, ha már konkrétan a nagy választás előtt fog állni, és mégis egyetemre szeretne menni. Szeretném támogatni abban is, ha esetleg még is tovább szeretne tanulni. Ezért vagyok kíváncsi, ki hogy "készül" előre ezen a téren. Lehet-e egyáltalán erre készülni - mármint anyagilag? Vagy ahogy lesz, úgy lesz?

  VálaszTörlés
 3. Azért érdemes szerintem, egy kis pénzt spórolni, mondjuk a postán lehet vezetni un. "Kamatozó kiskönyv" néven egy betét könyvet.

  VálaszTörlés
 4. Köszi Névtelen ezt az ötletet. Holnap utánajárok. :)

  VálaszTörlés