2011. október 15., szombat

PIF újból!

Már egyszer meghirdettem májusban, de sajnos egy jelentkezőm sem akadt. Ciki. De azért megpróbálom még egyszer. Én magam Zelnicénél jelentkeztem a PIF-re tavasszal. Most ismét hirdetem, hogy szívesen készítenék ajándékot 3 jelentkezőnek, akik teljesítik a nem nehéz feltételeket.

1.Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első három ember, aki kommentet ír erre a bejegyzésre, ajándékot fog kapni tőlem, melyet én készítek.
3. Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napon belül el fogom juttatni hozzátok.
4. Cserébe meg kell hirdetnetek a játékot a saját blogotokban (Zelnice példáját követve, én sem küldöm el az ajándékot annak, aki nem hirdeti meg a játékot a blogjában).

7 megjegyzés:

  1. Szia Katus!
    Én pont ezért nem merek sehol jelentkezni, mert ha én meghirdetem, ki jelentkezne arra... Tudod mit? Én jelentkezem Nálad, Te meg nálam! Na mit szólsz fergeteges ötletemhez? :o)
    Este visszajövök és kiegyezünk az ajándékban... :o)

    VálaszTörlés
  2. Ismét itt vagyok, gondolkodtam. Tényleg szeretnék jelentkezni a játékra - ha még az előbbi bohóckodás után megengeded :) Meghirdetem, aztán meglátjuk... mi történik azzal, akinél nem jelentkezik senki a folytatásra?

    VálaszTörlés
  3. Szia! Valami kórság támadt meg bennünket, de már lassan lábalunk ki belőle. Én örülnék, ha jelentkeznél. Nem történik semmi, ha nem jelentkezik senki. :)))

    VálaszTörlés
  4. Ugye itt engem felvettél első és - egyelőre - egyetlen számú jelentkezőnek? :)
    Ma láttam Leki blogján, hogy valakivel csereakcióban bonyolította a PIF-et, úgyhogy nem is olyan elvadult az eredeti gondolatom :)))
    Szóval elkezdhetsz gondolkodni, hogy milyen csereajándéknak örülnél tőlem - merthogy nálam nem jelentkezik senki :( - persze még alakulhat a helyzet :o)

    VálaszTörlés
  5. Persze Ildi! :)
    De hála Istennek van egy évem, mert most az idén erre biztos nem lesz módom. Most este is rengeteg kulcstartóra valót szabtam ki, és még közel sem elég. Ajándékba megy az idősek karácsonyára. Ahová nem csak gyülekezeti időseket várunk, hanem Vácról és környékéről is. 90 darabot kell elkészíteni. S akkor még neki sem álltam a barátaim ajándékainak. Szóval, szeretném türelmedet kérni. :)

    VálaszTörlés
  6. Ostobán hangzik, hogy idősek karácsonya, hiszen sok barátnőm is köztük van, akik mostanában mentek nyugdíjba, és egyáltalán nem tartoznak nálam az idősek klubjába. :)

    VálaszTörlés
  7. Semmi gond, én sem holnap gondoltam.
    Hasonló "gondjaink" vannak, én meg a karácsonyi jótékonysági vásárra készülök ezerrel, lógókák, képeslapok, egyéb apróságok. Jó munkát Neked (is) :))

    VálaszTörlés