2011. október 15., szombat

Kreatív blogajánló

Általában elfelejtem felrakni azokat a blogokat, amik nyomot hagynak bennem, de most nem voltam rest, és összegyűjtöttem azt a párat, amire érdemes rákukkantani.

Krizantám filccsodái szemet gyönyörködtetőek.Mint a képen látható mobiltok is. Blogját olvasva, szemlélve, igaz nála az alábbi idézet: "A szívedben rejtegetett kincs, kreatív munkád által láthatóvá válik." - Albrecht DürerAz Otthon Vidéken blog szerzője mind azt megtestesíti az oldalán, ami nekem is fontos. Otthonná alakítani lakóterünket, kevésből-sokból - kinek, hogy adatik -, ötletesen.Habár nem jellemző rám a Tilda stílus, RosaRot blogja mégis hatással van rám. Fotói, ötletei gondolom nem csak engem fognak inspirálni.Magnolia oldalán egyértelműen a színek fogtak meg. Bátran használja őket. Van mit tanulnom tőle. A varrásról már nem is beszélek.Britta világában, a Kleine Piratenbraut -ban teljesen elmerültem. Soha nem fogok bőrrel foglalkozni, de elkápráztató, mit hoz ki belőle, textillel variálva.

 

S végül, Darci oldala, a Stitches & Scissors. Ő sem fél a színektől. :)

5 megjegyzés:

 1. Mindannyian nagyon inspirálóak..köszönöm, hogy megmutattad őket-volt olyan,akit még nem láttam! Legközelebb se legyél rest és oszd meg Velünk, ha vmi kis csodára bukkansz! :)

  VálaszTörlés
 2. Köszi az ötleteket! Az óra nagyon tetszik, olyan jópofa színes, meg ezt még talán én is el tudnám készíteni :)

  VálaszTörlés
 3. Fróni! Én is szívesen veszem az ötleteket, amiket nálad látok. Fantasztikusak egytől-egyig.
  Palkó! Nálad láttam a Reggeli dicséret c. blogot(vagy hasonló nevűt)? csak mert szeretnék egy keresztyén blogajánlót is készíteni, és azt is betenném. :)

  VálaszTörlés
 4. Kedves Katus!

  Nagyon kedves Tőled, hogy ajánlottad a blogomat! Köszönöm!
  Örülök, ha tetszik, mert szeretettel látok nálam mindenkit!

  Kriszta-Krizantám

  VálaszTörlés
 5. Örömmel tettem Kriszta! Csodálatosokat alkotsz, amiket én talán soha nem fogok, de nagyon jó a tieidben gyönyörködni. :)

  VálaszTörlés