2011. október 20., csütörtök

Mai nap örömei...

Mert bizony voltak. Több is.
Reggel online megrendeltem két jegyet a hétvégi Kölyökparádéra, és már ki is nyomtattam. A kis noteszomban vár a sorára. 


Ma megjött a fonalam a Barkától. Naplementéből 4 gombóc. Sálat és egyujjas kesztyűt szeretnék kötni belőle, most kivételesen magamnak. Palkónak már kötöttem párat. :)

forrás: Barkafonal

Az eladott játékaink és könyveink árából ma végre megvehettük Palkó karácsonyi ajándékát, a LEGO Konténerszállító Kamiont, amire lelkesen gyűjtöttük a Match matricákat is, és a bolti árnál jóval alacsonyabb áron jutottunk hozzá. Kilencévesem lelkesen nézegette a dobozt, de hatalmas önuralommal adta oda, hogy tegyem el karácsonyig. Semmi hiszti. Pedig ez egy extra kamion, mert motor is van benne.  :)))

forrás: Kockaáruház

Ma a munkahelyre jött valaki - fogalmam sincs ki - , és kapott az osztályunk kb. 30 pici Újszövetséget - Gedeonosat. Sajnos a 30-ból, ha vagyunk 5-en, akit érdekel. A maradék 25 meg mondja a magáét. De Istennek semmi sem lehetetlen! Még az is lehet, hogy én fogok meglepődni. Bárcsak így lenne! :)

Még a Magyar Posta is jókedvre derített. Mert tegnapelőtt feladtam egy nagy ruhás csomagot valakinek, és tegnap már meg is kapták. 


Szóval, ma halmozottan jöttek az örömök. Nem mintha más napokon nem lenne mire rácsodálkoznom, és hálásnak lennem, de ez több volt az átlagosnál.

“Ha az egyedüli ima, amit elmondasz egész életedben, így hangzana: 'Köszönöm', az is elegendő lenne.” (Meister Eckhart)
 
"Aki hálaadással áldozik, az dicsőít engem, és aki ilyen úton jár, annak mutatom meg Isten szabadítását."
Zsoltárok könyve 50:23

3 megjegyzés:

  1. Veled örülök! - így nekem is jutott a mai napra egy kis öröm :)

    VálaszTörlés
  2. Ja, és nagyon tetszik a fonal színe :)

    VálaszTörlés
  3. Nahát! ez szuper! Minden napod ilyen legyen!!!! :) A kisfiad egy tünemény-kevés gyerek tenné meg, amit Ő!!! Büszke lehetsz Rá!
    A fonal nagyon-nagyon szép-majd mutasd meg a végterméket is légy szíves. :)

    VálaszTörlés