2011. július 1., péntek

Vakáció! - 16. nap

Ma befejeződött a Mosoly7. Vasárnap lesz még egy záró istentisztelet, ahol a táboron résztvevő gyerekeket, és szüleiket várjuk.


A mai napon én is voltam segíteni a táborban, mert munkaszüneti napunk volt. Bár nem sokat aludtam éjszaka, ennek ellenére feltöltődtem a gyerekek között. Itt, a karkötő készítésnél segíthettem nekik, és fantasztikus volt köztük lenni. Nem én adtam nekik, hanem ők adtak nekem. :))

forrás:  mosolyhet.hu

Ezt a képet azért teszem ide, mert ez a kissrác nagyon kedves lett számomra. A helyi kisegítő iskolába jár a társaival együtt. S annyi kedvesség van benne, hogy az csuda. :))

forrás:  mosolyhet.hu

4 megjegyzés:

  1. Ó,de szuper, integrált evangélizációs gyerekhét! Ilyet még nem hallottam. Tavaly a mi csendeshetünkön volt 3 fogyatékkal élő. Nagyon megszerettem az egyik srácot. Sajnos az idei csendeshétre nem vitték őket, nem volt segítőjük :-(

    VálaszTörlés
  2. A mieink már évek óta járnak. Hála Istennek a nevelőik is úgy gondolják, hogy szükséges. Egyébként egyre többen vannak ezen a héten a gyerekek. Az idén már kb. 450 fő volt a napi létszám. :))

    VálaszTörlés
  3. Pasára járok, és az új lelkészünk is szerveznek ilyen vakációs hetet. Nálunk kb 35 kisgyerek jelentkezett :-(

    VálaszTörlés
  4. Nincs okod az elkenődésre Zsuzsa. Nagy dolog az a 35 gyermek is. Nálunk már sokadik éve működik ez a tábor, és ezért minden évben egyre többen vannak. Ráadásul egy 25 ezer fős város közepén vagyunk. Ha ezt nézném, akkor én is el lennék kenődve, mert a 25 ezerhez képest a 450 nem sok. De Isten csodálatosan megoldja, hogy terjedjen az evangélium. Minden egyes gyermek haza megy a családjához, és elmeséli mi volt nálunk. Így sokan visszajárokká válnak, ill. a szülők közül sokan kezdik el látogatni a gyülekezetünket. Illetve nagy segítség, hogy ez a tábor ingyenes a gyermekeknek. Nem kell kifizetni a tízórait, ebédet, uzsonnát, semmit. A segítők, tanítók, kreatívosok, és konyhások önkéntesként végzik ezt a munkát. Dicsőség érte Istennek! :)

    VálaszTörlés