2012. szeptember 11., kedd

Agyhártyagyulladás...

...illetve agyvelőgyulladás a gyanú. Most már lemerem írni. De boldogabb voltam, amíg nem néztem meg a neten, mit is takar ez a két betegség. Sajnos szinte mindegyik tünet ráillik a fiamra.A doktornő szerint felmerülhet a későbbiekben egy gerinccsapolás, de ő úgy véli, hogy talán nem lesz erre szükség. Ők még nem biztosak abban, hogy valóban a fentiek állnak fenn. 

Most, hogy Palkó nincs itthon, és rájöttem, hogy mi is a tét, dől belőlem a sírás. Kapaszkodom az Úristenbe, és reménykedem, hogy könyörül rajtunk.

7 megjegyzés:

  1. Drága Katus, ez még innen is rémisztő!!!! Azt reméltem, hogy csak egyszerű kis náthája van Palkónak! Imádkozom értetek, és ha tudok valamiben segíteni, akkor szólj bátran. "Az Úr szeretete mindörökké az istenfélőkkel van, és igazsága még az unokáikkal is; azokkal, akik megtartják szövetségét." Zsolt 103,17-18

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most mondja a kolléganőm, hogy ezekre van gyógyszer, infúzióban adnak antibiotikumot! És igaza van Fróninak, a gyerekek nagyon-nagyon erősek, DEaz Úr Jézus még erősebb! Katus, felfelé nézz!

      Törlés
  2. A legjobb hely ahova fordulsz,mi is oda kiáltunk,hogy Palkó mielőbb rendbe jöjjön.

    VálaszTörlés
  3. Imádkozom értetek! A gyerekek nagyon, nagyon erősek!!! Hidd el, Palkó megbírkózik a betegséggel! Ha gerinccsapolás kell, hát az kell. A célzott vizsgálattal derül ki leghamarabb a baj oka és így találnak rá megoldást is leghamarabb!
    Eddig volt a lefelé, most már a felfelé menetben vagytok!!!
    Ölellek Benneteket!

    VálaszTörlés
  4. Drága Katus! Imádkoztam és imádkozom Palkóért, érted és kérem a többieket is!Most nem is tudok többet írni, összeszorult a szívem.
    Kullancstól van vajon?

    VálaszTörlés
  5. Katuskám! Ha van egy kis időd, kérlek nézz be a szobába.
    Szeretettel!

    VálaszTörlés
  6. Imádkozom értetek!!! 2.Móz.15:26

    VálaszTörlés