2012. július 4., szerda

Az idei év utolsó évzárója

Végre június 15-én túljutottunk a harmadik, egyben az utolsó évzárónkon. Nekem már kicsit sok volt az egészből. Mindegyikre készülni verssel, vagy újabb verssel, vagy dallal, vagy szereppel. Engem már teljesen leterhelt az állandó készülés. Palkót nem, de az én fejem zúgott már attól a sok mindentől, amit nem volt szabad elfelejteni (időpontok, ajándékok, főpróbák, kikérdezések...).


 Palkó bizonyítványa ismét kitűnőre sikeredett. Dicsőség érte Édes Atyámnak! Nyelvtanból volt két esélyes, mert 4/5-re állt. De tudtam, hogy Palkónak sok munkája volt benne, ezért már előtte is mondtam, hogy akkor is büszke leszek rá, ha négyest kap belőle. Még az utolsó napokban is felkészülten ment suliba. Becsültem a kitartását, az igyekezetét. 


Az évzáró után volt egy kis műsor a tanároknak,az ajándékok mellé. Egy másik anyukával felkészítettük az egész osztályt. Négysorosokat mondott mindenki, és én annyira büszke voltam rájuk, mert még a gyengébb tanulók, és a rosszcsontok is mind tudták a verseket, pedig egy héttel voltunk az iskola befejezése után, és már nem volt több próba. Nagyon klasszak voltak így együtt, és úgy láttam, a tanáraink is meghatódtak, mert egyáltalán nem számítottak rá.

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok Palkónak is, Neked is, a tanító néniknek is, sok munkátok van ebben! A munka a miénk, a dicsőség Istené :-)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok Neked, és Palkónak is! Tudom, hogy milyen nagy munka van ezek mögött, nekem is van 2 fiam. Igaz már nagyok, középiskolások, de nagyon örülök, ha vége van egy-egy tanévnek. Áldott pihenést, örömteli együttlétet!

    VálaszTörlés