2012. május 25., péntek

Meghívó a szülinapra

Végre rászántam magam a meghívók elkészítésére. Olyan jól sikerültek, hogy mindenki azt kérdezgette, hol vettük. Pedig ez bizony SK. S hogy miért lett focis? Leginkább csak azért, mert a héten a Lidlben vásárolgatva egyszer csak megláttunk egyetlen csomag focis party szettet, amiben mindenből 10 darab van. Kés, villa, pohár, tányér, szalvéta, és focis síp. Nem mertünk reménykedni a fiammal, hogy a miénk lesz, de amikor kiderült, hogy az ára is megfelelő nekünk, akkor bizony lecsaptunk rá. 

S innentől kezdve már adott volt a meghívó külseje is. Volt itthon kartonom, a zöldnek mindenféle árnyalata. Kinyomtattam a focilabdás képből párat, és ráragasztottam őket egy egyszerű fehér kartonra, hogy legyen tartásuk. A zöld karton belsejébe, jobb oldalra ragasztottam egy félbehajtott fehér lapot, amire a szöveget írtam. A meghívó elejére pedig a focilabdát, körbevágás után úgy ragasztottam fel, hogy a hátuljára egy szivacsos ragasztószalagot tettem, amivel kidomborodik a háttérből.


Ezek után már "csak" olyan játékokat kell kitalálnom, amik kapcsolódnak a focihoz. 
Jó nagy fába vágtam a fejszémet!
:)

9 megjegyzés:

  1. Tök jó ötlet! Nagyon jól néznek ki! :)
    Boldog szülinapot kívánok Palkónak!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szülinapja ténylegesen csak július végén jön el, de az osztálytársaival két hét múlva tartják. :)

      Törlés
  2. Köszi.
    Szerintem egész nyáron az ő szülinapját fogjuk ünnepelni. :)))))))))

    VálaszTörlés
  3. Boldog szülinapot!!! Isten éltesse sokáig Palkót! :)

    Mostanában nem tudok megjegyzést írni Neked...az előzőhöz sem engedte...talán ez sikerül. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. De az igazi csak júl. végén lesz. Most "csak" az osztálytársaival fog ünnepelni. :)

      Törlés
  4. Na most meg megy...jájjj..

    Szóval akkor ide írok: nagyon szép a kiskerted! Én is szeretm az enyémet. A krumplit fejjel lefelé növeszted? Mert paradicsomnál láttam már ilyet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Veszek egy nagyobb cserepet, és az aljába teszek pár cm földet. Ebbe ültetem a krumplit. Ahogy kezdenek a zöld levelek hajtani, ismét rakok pár cm földet, és így tovább, amíg már el nem érem a cserép felső peremét. Mi ezen túl vagyunk két hete, és most már virágzik. Egy krumplival próbálkoztunk. Szép nagy növény lett belőle, és kíváncsian várjuk, hogy krumpli lett belőle. Ha ez bejön, akkor jövőre több cserépbe több gumót ültetünk. :))))
      Egyébként nem magamtól vagyok ilyen okos. Valamelyik angol vagy magyar nyelvű blogon olvastam ezt a módszert.

      Törlés
  5. Milyen jó ötlet!!! Nagyon szeretem a Gilmore girls-t (van benne egy jelenet, amikor Rori és Lorelai összeszedi, hogy Rori születésnapi partijait milyen téma köré csoportosították). És nekem erről a focis szülinaptól G.G. flessem lett :-D Fiú-lány foci?:-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Zsuzsa!
      Ezen a focin már gondolkodtam, de csak három lány lesz. A fiúk pedig öten vagy hatan. Ez így egy cseppet igazságtalan lenne. :) De ha van más ötleted, szívesen veszem. A tavalyi dolgokból max. a kötélhúzás lesz, és emiatt kell újat kitalálni. Nálunk is volt egyébként mindenféle. Pl. Kalózos is, és oda is minden meghívót, térképet saját kezűleg készítettem. :)

      Törlés