2012. május 22., kedd

Izgatott vagyok...

...mert az elkövetkezendő napokban sok mindenben lesz részünk. És ez nem kis szervezést igényel a részemről.

A suliban e héttől már rengeteg dolgozat lesz, és holnap szolfézsből szóbeli. Palkó nagyon izgul, és egész délután mormolva szolmizált magában.

Vasárnap Mike Sámuel jön a szomszédos faluba evangelizációra. Ő a kecskeméti baptista gyülekezet lelkipásztora, aki gitárral jön mindig, hiszen az Igén túl, dicséretekkel hozza közel hozzánk a Menny valóságát.

Jövő héten REMÉNYSÉG FESZTIVÁL. 


S kizárt, hogy csak én várjam ennyire. Hiszem, hogy még nagyon, de nagyon sokan vagyunk, akik már nagyon várjuk ezt a három napos rendezvényt. Abban az örömben részesültem, hogy péntek estére sokakkal együtt önkéntes lehetek. S bár tudom, hogy munka lesz, de mégis nagyon várom.  Előtte csütörtök este lesz a főpróba, így már kerestem valakit a fiam mellé, hogy vigyázzon rá azokban az órákban. Az utazás még szervezés alatt - remélem, hogy a munkahelyről is baráti időben tudok szabadulni, hogy időre ott legyek. Ilyen rohanós lesz a péntek is, hiszen munka, suli. Palkót felvenni, iskolai dolgokat rendezni. Azután a vonaton, vagy a Nyugatiban találkozni pótanyuval. Persze jó pár órával előbb indulni a kezdés előtt. Én miattam mindkettőjüknek lesz pár fölös órája kezdés előtt és evangelizáció után is. De remélem, azért az utolsó vonatot elérjük.

Szombaton nem megyünk Pestre, mert egy közeli barátnőm esküvőjére vagyunk hivatalosak. Házi Áldást kapnak ajándékba, amit már csak össze kell varrni. De például arra már nincs időm, hogy magamnak, a ruhámhoz való szimpla kendőt megkössem. Viszont egy kolléganőm felajánlotta ebbéli segítségét, így a fonalam nála landolt a mai nap folyamán. Nagy segítség ez nekem, és hálás vagyok érte.

Azután vasárnap ismét Pest, a Reménység Fesztiválra, ismét hármasban. Az evangelizáció mellett nagyon várom Michael W. Smith koncertjét is. 2009-ben volt először Magyarországon, és nagy öröm nekem, hogy akkor ott lehettem, és dalai mellett, bizonyságtételét is meghallgathattam. Lelkész, apa, zenész, de elsősorban Krisztus szolgája. Sok-sok évvel ezelőtt egy barátnőm hívta fel figyelmemet a zenéjére, dalainak szövegére. Azóta gyűjtöm albumait, és láttam a filmjét is, ami nagyon tanulságos. Nem mondom el, miről szól. Nézzétek meg.


 Feliratos

A rá következő szombaton pedig Palkó szülinapi zsúrját tarjuk meg. A tizediket. Egy hónappal előbb, mint ahogy született. De ennek alapos oka van. Az osztálytársai ilyenkor még itthon vannak. Nyáron, vakáció közepette nem tudnánk összeterelni őket. 

S utána jön az utolsó hét a suliból. Iskolai évzáró pénteken. Vasárnapi iskola évzárója pedig istentisztelet keretében.  

Egy hét szünet. Neki. Majd elvileg szerveznénk  a következő házi csoportot ide hozzám. Majd június utolsó hetében Mosoly7 a gyülekezet szervezésében. Én sajnos egész héten dolgozom, de a fiam ott lesz a segítők között. Ami persze nem csak munka, hanem főleg játék - még neki. :)

S akkor már itt is lesz a július. 

Hogy telik az idő.

 

5 megjegyzés:

  1. Melyik szolgáló csoportba vagy beosztva? Én az A-ba, C114-es szoba. Lehet, hogy találkozunk...?

    VálaszTörlés
  2. J.Bence még nem mondta, hová vagyok pontosan beosztva, csak azt, hogy segítek majd a bejövőket eligazítani. Csütörtökön kell felmennünk Pestre, majd ott kiderül. Remélem.

    VálaszTörlés
  3. A biztonság kedvéért azért írtam egy mailt Bencének, hátha még sem tudok felmenni a főpróbára, és akkor ne maradjak info nélkül. De ahogy tudom, jelzek feléd. :)))
    Egyébként pénteken, és vasárnap is jön velem a fiam, csak ő bent lesz a pótanyummal. Remélem nagy hatással lesz rá, amit ott hall. :)

    VálaszTörlés
  4. Hello Ildi! Tömegforgalom irányító leszek, a D terület 13-on, az Aréna főbejárata előtt.

    VálaszTörlés
  5. OK, szerintem összefutunk majd :)

    VálaszTörlés