2012. március 3., szombat

Még mindig betegek vagyunk!

Lassan két hete, hogy Palkó lebetegedett. Csütörtökön volt suliban, de péntektől megint itthon vagyunk, mert még gyenge, fáradékony, és igen csúnyán köhög. Az étvágya talán most már kezd visszajönni. A tegnapi napot szinte végig feküdte, de ma már felkelt.
Persze én sem maradhattam ki a rosszból. Hétfő óta kínlódok én is. Láz, majd folyamatos hőemelkedés (ez utóbbit is nehezen viselem). A torkom kész csőd. Beszélni szinte egyáltalán nem tudok. Kedvetlen, és étvágytalan vagyok. Mivel Palkó tegnap feküdt, így én is lepihenhettem. Talán ez is segített rajtam, hogy most egy kicsit jobban vagyok, de sajnos még egyáltalán nem jól.
Azt nem értem, hogy tavaly egy nap elég volt ahhoz, hogy rendbe jöjjek - és ez érvényes Palkóra is. Most meg egy hete próbálok meggyógyulni, és még nem látom a végét. Pedig ennyi C-vitamint nem ettünk még, mint most. Tetemes mennyiségű teát iszunk. Mi kellene még?

4 megjegyzés:

  1. Ugy latszik az ideni jarvany csunyabb mint a tavalyi, nalunk is ugyanaz tortent, mindenki beleesett, s aki mar volt ujra visszaesett , sot korhazba kerult, es a korhazak tele vannak beteg gyerekekkel.
    Kivanok teljes gyogyulast!

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást nektek! Homoktövis kapszula nagyon jó immunerősítő! Itt a jó idő, ki lehet menni napozni, a D vitamin is sokat segít! Katusom, köss-horgolj-hátha az is terápiás lesz :-D

    VálaszTörlés
  3. Én is úgy látom, hogy az idei vírus agresszívabb... nálunk is kifeküdt mindenki :(
    Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  4. Igen, ez tényleg szörnyű. Nálunk is hosszú folyamat a gyógyulás. Zsófi 1 hónapja nem volt oviban. Nem volt 1 hónapig beteg. Viszont mindenki volt egy hétig, így az újrafertőzés esélye magas. Szóval, lassan csak meggyógyul mindenki. Remélem, ti is :)

    VálaszTörlés