2012. február 20., hétfő

Havas bajok...

...okozhatnak hasfájást és egyebeket - mármint a hóevés (főleg, ha előtte, ki tudja hány kutya és macska járt arra, és csinált ezt-azt). Csak egyet nem értek! Amit a gyermekem 3-4 éves korában nem csinált, azt miért kezdi el 9,5 évesen?
Így ma sem volt suli, nekem meg munka. :(


De hálás vagyok, mert ennél sokkal rosszabb is történhetett volna vele.

4 megjegyzés:

  1. :-D olvasva rém vicces ez a történet! Ne haragudj, de jót nevettem! Most hallottam, h karácsony előtt elakadt egy ffi Svédország északi részén, és úgy élte túl, h havat evett!

    VálaszTörlés
  2. Valószínűleg arra nem sok macska járt. :)
    Én szeretem őket, mert túl sok kórokozót hagynak maguk után. Palkó hajnal 4-től erre rosszabbul lett, de most már rendbe jött.

    VálaszTörlés
  3. Épp most mesélte a kolléganőm, hogy az egyik kis rokongyerek holnap jöhet ki a kórházból: havat evett és olyan magas láza lett, hogy nem tudták otthon levinni neki!
    Mi is ettünk gyerekkorunkban havat: ki nem evett???
    Szegény gyerekektől ezt is meg kell vonni...

    Csak régen nem voltak borjú méretű kutyák a panelokban. Legalábbis nem ennyi. Én komolyan állatkínzásért megbüntetném, aki 30 cm-nél nagyobb állatot tart panelban. Plusz megetetném vele amit a kutyája szanaszéjjel hagyott a parkokban. Hihetetlen kultúrálatlan egy nép vagyunk! Alig látni olyant, aki viszi magával a nylonzacsit. Nem a kutya tehet róla, hanem a gazdája...

    Jobbulást Palkónak!!!

    VálaszTörlés
  4. Mégis csak lázas lett a kissrác! :(

    VálaszTörlés