2011. október 1., szombat

Másfél hete...

...dolgozom a hálószobámon. Átrendezés alatt van, mert itt szeretnék kialakítani egy hobby sarkot - varrósarkot, ami nem is olyan egyszerű, mint gondolnátok. Ugyanis pár éve (cirka 9 éve) várnak a kreatívos cuccaim, hogy rendben álljanak valahol, ahová csak egyszerűen leülök alkotni, és nem kellene hurcolásznom őket ide-oda, hogy elférjek valahol. Így persze már sok kedvem nem is volt leülni kreatívoskodni. De a napokban kerestem a neten ötleteket, hogy végre nekiálljak. S azt hiszem, végre sikerült. Persze határt szab az anyagi rész, meg miegymás. De szerintem jó lesz az elképzelésem.

Amíg el nem készülök, addig gyönyörködjetek ezekben a fotókban. Ezekből inspirálódtam. Bár az én szobám nem ilyen napfényes, és a két asztalom és a polcok is fekete-ezüst lesz - ezzel persze elütve a fenyőbútoraimtól - de legalább lesz egy teljes falfelület ahová pakolhatok, és legalább egységes lesz  a varrósarok. Egyébként tuti nem tartanék itt, ha tegnap nem ugrom be a JYSK-be két picike fa virágállványért, mert fantáziát láttam bennük. Kis fiókkal, plusz egy alsó polccal, ebből lettek az ágyamnál az éjjeliszekrények. S akkor megláttam egy asztalt, ezt a fekete-ezüstöt, és egyből tudtam, hogy ez lesz az. Hogy miért? Mert a mélysége 61 cm, ami nagyon jó a varráshoz, meg a szabáshoz. Itt nincs az, hogy nem férek el. Az ára is belefért  az itthoni költségvetésembe, pedig két asztalt, és két könyvespolcot vettem. S még a fiamnak is tetszik. Ez sem utolsó szempont. :)











































3 megjegyzés:

  1. Te is drága? Én szintén...:)
    A fotókat látva, egyfolytában hatalmasakat sóhajtottam......Annyira szépek!
    De a tied és az enyém is az lesz és milyen jó,hogy egyáltalán van rá lehetőségünk,igaz? Hála!♥
    És köszönöm a fotókat,mert még ezekből is tudtam ötletet meríteni.:)

    VálaszTörlés
  2. Tegnap elővettem nagy nehezen a varrógépet, mert fel kellett hajtanom a nadrágom. Hááát...erősen gondolkodom, hogy hol tudnék egy ilyen sarkot kialakítani. Mert így bizony igen macerás és nem fogok neki a munkának, pedig sokszor olyan jó lenne. Nagyon inspirálóak a képek! Csuda jó lenne ha csak egy töredéke is megvalósulna!Várom a képeket a saját kis kreatív sarkodról!!!Biztosan szuper lesz!:)

    VálaszTörlés
  3. Lassan lesznek fotók is, de még sok munka van. Inkább csak a pakolás miatt. Egyébként egy földre szállt angyal az oka, hogy lehet egy ilyen helyem. :)))

    VálaszTörlés