Kedvező áron jutottam szelídgesztenyéhez. Annyira kedvezőn, hogy vásárlás előtt elmentem-eljöttem játékot űztem, mint aki nem akar hinni a szemének. Pedig nagyon is jól láttam. Így vándorolt hozzám egy kisebb mennyiségű gesztenye. Amit beáztattunk 1,5 órára, majd bevagdostunk, és most a forró sütőben sül gazdái nagy örömére. Hmmm... és az illata.....!
Miért áztattad be? Olaszországban igaz kandallóban sütöttük a castagne-t, de nem áztattuk be. Nagyon szeretem a gesztenyét, nem csak azért mert finom, hanem mert olyan olasz :-) Ja, az olaszok főzve is eszik, úgy is finom!
VálaszTörlésMi is mindig beáztatjuk...Én így tanultam és még soha nem próbáltam áztatás nélkül.Az egyik legfinomabb csemege!!! Jó étvágyat! Ilyenkor sem szabad irigykedni, igaz!? :)
VálaszTörlés