2011. október 13., csütörtök

Hmmm... sült gesztenye...

Kedvező áron jutottam szelídgesztenyéhez. Annyira kedvezőn, hogy vásárlás előtt elmentem-eljöttem játékot űztem, mint aki nem akar hinni a szemének. Pedig nagyon is jól láttam. Így vándorolt hozzám egy kisebb mennyiségű gesztenye. Amit beáztattunk 1,5 órára, majd bevagdostunk, és most a forró sütőben sül gazdái nagy örömére. Hmmm... és az illata.....!

2 megjegyzés:

  1. Miért áztattad be? Olaszországban igaz kandallóban sütöttük a castagne-t, de nem áztattuk be. Nagyon szeretem a gesztenyét, nem csak azért mert finom, hanem mert olyan olasz :-) Ja, az olaszok főzve is eszik, úgy is finom!

    VálaszTörlés
  2. Mi is mindig beáztatjuk...Én így tanultam és még soha nem próbáltam áztatás nélkül.Az egyik legfinomabb csemege!!! Jó étvágyat! Ilyenkor sem szabad irigykedni, igaz!? :)

    VálaszTörlés