2011. szeptember 20., kedd

Sikerült!

Életem első két nagyikockája. Nekem nagyon bejön. Horgolok párat, és szerintem párnahuzat lesz belőle. Azután talán nagyobb babérokra török, és neki állok egy takarónak. :)))

4 megjegyzés:

  1. Hogy Te milyen ügyes vagy...ÉN is elkezdtem egy hasonló "projektet", de egyelőre a naggggyonkezdő kategóriában csak sima pálcákkal horgoltam két kockát. Hogy mi lesz belőle még nem tudom...de hogy nem ilyen szépek az bizti!

    VálaszTörlés
  2. Drága Fróni! Eddig én is úgy tudtam, hogy ez nekem nem megy. Legalábbis a hagyományos nagyikockával nagyon "birkóztam", és el is ment a kedvem egy időre a horgolástól. De azután kölcsönkaptam egy könyvet, ami segítségemre volt. A címe: Horgolt Blokk
    :)

    VálaszTörlés
  3. Katus, minden elismerésem! Én ezeknek a könyveknek a leírásait egyáltalán nem értem (a barátnőm fürge ujjú anyukája sem, aki kb 5 éves kora óta horgol és köt). Én a képek alapján tudom meghorgolni a blokkokat :-P Fróni, én tavaly tavasszal a netről tanultam meg horgolni. Most ott tartok, hogy bármit le tudok horgolni képről illetve pálcika mintáról, a szöveges leírástól hamar elgurul a jókedvem :-D Ha elfogadsz egy tippet, inkább egy ráhajtásos pálcákkal horgolj, egyszerűbb, haladósabb és mutatósabb is!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Zsuzsa! Köszönöm a tippet Neked is! Mindenképpen kipróbálom, mert egy kicsit a kedvem szegte, hogy nem értettem a leírást, meg a krikszkrakszokat. :))

    VálaszTörlés