2011. augusztus 15., hétfő

Vakáció! - 33-37. nap

Ajándékba kaptuk a lehetőséget, hogy Ábrahámhegyen, Badacsonytól pár km-re a barátnőmék nyaralójában tölthessünk egy hetet júliusban. Palkó olyan aranyos volt. Ő most látta először a Balatont, és nem igazán akarta elhinni, hogy ez egy olyan tó, aminek nem lehet ellátni a végére.Fantasztikus helyen laktunk. Gyönyörű volt a környezet. S bár csak ritkán volt igazán kánikula, de azért tudtunk fürödni a Balatonban.


Tapolca felé az út mellett találtunk egy régiségüzletet, ahová természetesen betértünk. Az árak horribilisek voltak, ezért üres kézzel jöttünk ki. Igaz, csak részben, mert a fényképezőgéppel igyekeztünk magunk számára megörökíteni a nekünk tetsző szépségeket.


Sokat kirándultunk, sétáltunk.


  Meglátogattunk egy kis bognármúzeumot, ami ugyan zárva volt, de azért akadt látnivaló így is.
 Átmentünk Badacsonyba is, és valóban olyan gyönyörű, ahogy a neten láttam.
Igazán jól éreztük magunkat. Bár nekem négy nap kellett ahhoz, hogy  kiengedjek, és igazán elkezdjem élvezni a pihenést. Persze Palkó már a legelső napon, gyermeki együgyűséggel meghívatott minket jövőre is ide. S igent kaptunk.    :))))

Az utolsó napunkon kettős szivárvány tűnt fel az égen. Mintegy búcsúzóul.Itt már egy kicsit fáradtan a sok utazástól. :)))))))))))))))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése