2011. július 3., vasárnap

Valaki megkérdezte tőlem....

... a gyülekezetből, hogy miért teszek fel a Facebook-ra kreatívos dolgokat is, a keresztyénen kívül. Tudja, hogy hitben járom az életem, de a kreatívos oldalamat nem ismeri. Küldtem neki pár fotót azokból, amiket eddig készítettem. S most várom tőle a hideget, vagy meleget. :))
Egyébként érdekes összetétele van a FB-s ismerőseimnek. Az egyik fele élő hitű keresztyén, a másik fele pedig alkotókedvvel megáldott leányok, asszonyok, és persze srácok.

Mivel a FB-n valóban megosztom azokat a kreatívos oldalakat, amikből én is töltődöm, ezért úgy gondoltam, ide is felteszek párat.

Az utóbbi napokban nálam egyértelműen Nikki vezet. Annyi öröm és vidámság az egész blog, hogy az csuda. Rengeteg ötletet találtam nála, amit én is szeretnék a fiammal megvalósítani.

Van egy magyar blog, amit egy keresztyén anyuka ír - otthonoktatós. Bár én nem vagyok hivatalosan otthonoktatós, de azért sokat foglalkozom a fiammal, és bizony még én is találtam újabb és újabb dolgokat, amiket feltudok használni. Ezért ajánlom nektek Tücsök és Mazsola blogját is.

Akkor itt van még Cheri, aki két kisfiú édesanyja. Fantasztikusak a fotói, az ötletei, az ételei. Minden. Amiért nekem rögtön megtetszett, az amiatt a hosszú ruha miatt volt, amit egy rövidből készített. Ezzel máris belopta magát a szívembe. :)

A PaperVine meg a papírcsodái miatt került nálam a kedvencek közé. Persze a papír remekművőkön kívül nagyon bejött a dinoszaurusz ásatás is. S ez a kis könyvecske, amit nem éppen Valentin napra gondolnék, bár a címe nem rossz: '52 ok, amiért szeretlek'. A címe maradhatna, csak éppen én abban gondolkodom, hogy ezt Isten szemszögéből írnám meg. :)

 forrás: Papervine

Egyelőre ennyit osztottam meg veletek. De ne izguljatok, van még. :)

2 megjegyzés:

  1. Lehet,hogy rosszul értem: nem veszi jónéven az illető hölgy a gyüliből a kreatívos ötletmegosztást?
    Köszönöm az oldalakat,amiket mutattál,klasszak!

    VálaszTörlés
  2. Először én is azt hittem, de időközben megkaptam a válaszát. Egyszerűen csak meglepődött, hogy kreatív vagyok. :)))

    VálaszTörlés