2011. július 4., hétfő

Vakáció! - 19. nap

Egy "kicsit" kellemetlen helyzetbe kerültem ma.

Már dolgoztam kora reggel, amikor látom, hogy két nem fogadott hívásom van egy ismeretlen számról. Nem szoktam az ilyeneket visszahívni, de ez gyanús volt, ezért felhívtam.

 Kiderült, hogy az edző volt a triatlonos táborból, és kereste a fiamat. Mondván mától kell táborban lennie, de nincs ott. Erősködtem, hogy a jövő hét van nekem beírva, valószínűleg ő írt valamit félre... és az e-mailben is így egyeztettünk.Mindenesetre megegyeztünk, hogy majd jövő hétfőn megy táborban a fiam.

Kíváncsiságból megnéztem a levelezésünket, és legnagyobb döbbenetemre kiderült, hogy én tévedtem, mert a dátum mától szólt, nem július11-től. Ezek után megint felhívtam, és elnézést kértem tőle, mert itt bizony én voltam a ludas. Rendes volt, mert nem problémázott, de azért ez nekem meglehetősen kellemetlen volt.

Fogalmam sincs, hogy fordulhatott ez elő velem, mert bizony az összes naptáramba a rossz dátumot írtam fel, és a segítőmet is úgy kértem a fiam elkísérésére.

Az biztos, ha következő hétfőn megy Palkó a táborba, akkor már tudják, ki ő, mert anyukája szórakozottságból bizony már bemutatkozott.

2 megjegyzés:

  1. Ezt sajnos ismerem....:( Én is mindent felírtam és felírok, de bizony volt eset,hogy rossz dátumot írtam és majd belebetegedtem,mert a gyerekemnek volt rossz emiatt.

    VálaszTörlés
  2. Hála Istennek, ennek jó kimenetele volt. S még Palkó vigasztalt, hogy nincs semmi baj. Klassz a kisfiam! :)

    VálaszTörlés