2011. július 4., hétfő

Kellett nekem a Nők Lapját olvasni!

A június 22-i számról van konkrétan szó. Annak is az Útitárs rovatáról. Van azon egy nagy fotó egy cápáról. És tudvalevő, én szeretem a cápákat... na jó, messziről.
Gondoltam, biztos valamilyen külföldi úticélról lesz szó. Hát nem! Ez bizony Nyíregyházán van. Ez a Sóstó ZOO. Talán itt már abba kellett volna hagynom az olvasást. Mert belelkesültem, mint egy kisgyerek. Bújtam a netet belépők, vonatköltség, szállás, Múzeumfalú tekintetében. Érdekes módon nem a szállás, vagy a többi a drága, hanem a vonatköltség, pedig féláruval mehetünk/mehetnénk, de még így is sok. Így lehet, mégis lemondunk erről a tervemről. De azért itt van pár kép, hogy ti is gyönyörködjetek.

 forrás: sostozoo.hu

forrás: sostozoo.hu

forrás: sostozoo.hu

forrás: hirado.hu

forrás: nrpfoto.hu

forrás: kovilala56

7 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon megértem ezt! Én a jávorszarvasokért vagyok odáig, és nem tudtam elmenni az Alg Parkba egyszer sem :-( Szurkolok, hogy valahogy el tudjatok jutni a cápákhoz, akár úgy hogy reggel mentek és este jöttök! A Camponában a Tropicariumban régebben voltam cápák. Már nincsenek?

    VálaszTörlés
  2. Sajnos az nem megoldható, hogy aznap megyünk, és jövünk, mert oda-vissza összesen 11,5 óra az út. Már átböngésztem a menetrendet, és a hajnali indulás is kevés lenne.
    A Tropicáriumban réges-régen már voltunk.
    De akkor sincs semmi baj, ha idén nem tudunk menni. Majd talán jövőre. Már az is nagy szám, hogy Balatonra lemehetünk. :)))

    VálaszTörlés
  3. :-(((( Nyíregyházán nincsenek ismerőseim akiknél megszállhatnátok. Komolyan aggódom, mi lesz veled a cápák nélkül :-P Mondom, én megértem a kis vágyaidat, nagy moose fan vagyok, és idén megyek Helsinkibe, de ott bezzeg nincs moose park :-( Nagyon szomorú vagyok ez miatt! A Balaton a világon a legklasszabb hely (ezerszer jobb, mint a tenger!) és szerencsére nincsenek benne cápák :-D

    VálaszTörlés
  4. A nyíregyházi állatkertért én is odavagyok. Most, hogy megyünk nyaralni, idén sem marad ki. Én a rénszarvasokért rajongok. :)

    VálaszTörlés
  5. Nyíregyházán minden vízi állat nagyon klassz, nem csak a cápa.órákig lehetne nézni a mozgásukat. A fóka bemutató a kedvencem.Néha benézek a zoo-ba ha arra járok és van időm fotózni.Órákat lehet eltölteni az állatkertben nézelődve. A cápás képet én készítettem.
    kovilala56@gmail.com

    VálaszTörlés
  6. Nyíregyházán minden vízi állat nagyon klassz, nem csak a cápa.órákig lehetne nézni a mozgásukat. A fóka bemutató a kedvencem.Néha benézek a zoo-ba ha arra járok és van időm fotózni.Órákat lehet eltölteni az állatkertben nézelődve. A cápás képet én készítettem.
    kovilala56@gmail.com

    VálaszTörlés