2011. február 14., hétfő

Elindultunk ugyan reggel...

...a suliba és munkába, de már itthon is vagyunk. Ugyanis hiába mondta pénteken az orvos, hogy Palkó meggyógyult, bizony tegnap estére kipöttyöződött a feje búbjától a lábujjáig. Ma felhívtam az ügyeletes gyerekorvost, és bizony a múlt heti vírusfertőzésének következménye a pöttyöződés, és szerintük fertőz. Irány a rendelő. Volt mustra, meg vérvétel, de legalább nem skarlát miatt pöttyös - ugyanis ezt is feltételezték. Viszont így még mindig nem dolgozom. Csütörtökön kontroll, s azután remélem már teljesen rendbe jön.
Arról már nem is beszélek, hogy három felmérővel, egy verssel, és 8 nyelvtani szabály felmondásával adós a suliban. Ráadásul még tudja is ezeket. De ha ez így folytatódik, akkor ez csak még több lesz.
De kitartunk!

4 megjegyzés:

  1. óóóó:( Nem bárányhimlő? Volt már?
    Nagyon sokan betegek most.A legnagyobbik fiúnknál az unokák kezdték,tegnapra a fiúnk is, sajnos a menyünk sem szokott kimaradni.:( Így voltam én is,mikor kicsik voltak a gyerekek.
    Nagyon vacakul van Palkó?
    A bepótolás ilyenkor még plussz rossz.DE: együtt lehettek többet...

    VálaszTörlés
  2. Nem bárányhimlős, azt már régebben elkapta. Az ügyeletes orvos azt mondta, hogy a hétvégén több gyereket is bevittek a kórházba ugyanilyen pöttyökkel, és mindegyiknek vírusfertőzése volt az elmúlt héten.
    Egyébként igazad van, legalább többet vagyunk együtt, és valamilyen szinten én is pihenek. Hiszen nem kell futkározni a munka és más egyéb dolgok miatt. Így több időm van hímezni is. Barbi Székely Sampler-jének már a 6. részénél tartok. :)

    VálaszTörlés