2011. február 27., vasárnap

Egy kicsit...

... - na, jó, nagyon - fáradt vagyok.

Pénteken éjszaka kaptam egy telefonhívást, aminek kapcsán végül is szombaton egy családtaghoz mentünk pótanyummal rendbe tenni a lakását, befűteni, kutyákat ellátni...... hosszú lenne a sor. Kimerülten jöttünk haza. De a munka itthon is folytatódott.

Mire végre leülhettünk volna, hogy végre pihenhessünk is egy kicsit, minden felborult. Két éve létrehoztam egy keresztény oldalt, a "Gyönyörködjél az Úrban..."-t. Az egy dolog, hogy mennyi munka van benne, de az áldás, melyben részesülhettek az olvasók, de én is, kifejezhetetlen. Nagyon sokan megkerestek ezekben az években a weboldal miatt. Döbbenetes volt, amiket megosztottak velem egy-egy video, könyv, vagy bizonyságtétel kapcsán. Bár voltak időszakok, amikor nem tudtam annyi időt rászánni, amennyit kellett volna, de ennek ellenére szívügyem volt, és az ma is. Ezért sokkolt az, amivel tegnap szembesültem. Azt már tudtam pénteken, hogy minden keresztyén oldal, ami az adott szerveren volt, elvesztette az adatállományát néhány meghibásodott winchester miatt. Valamiért adatmentés sem folyt. De ez bizony előfordulhat bárhol, bármikor - ha jóindulatúan állok az egészhez. Az viszont már nagyon rosszul esett, hogy minden megkérdezés nélkül az oldalakat (tehát mindenkiét, nemcsak az enyémet) átirányították a szerver tulajdonosának blogjára. Nem akartam hinni a szememnek. S mikor hívtam az illetőt telefonon, ő mindenről akart beszélni, csak arról nem, ami a lényeg. Amit tudni kell, hogy az oldalam domain nevét én magam intéztem, ez nem tartozott a tárhely szolgáltatásai közé. Vagyis, kaptam én tőlük egyet, de az nem felelt meg nekem. Ezért léptem így. Ezen a behalt szerveren visszamondtam a tárhelyet, de nem mondtam le a saját domain nevemről, ezért is döbbentett meg ez a visszatetsző magatartás. Ráadásul amíg a szerver tulaja nem csinálta vissza ezt a lépését, addig nem irányíthattam át a domain nevemet egy másik oldalra. Viszont este 8 körül mégis csak léptek az illetékesek, így már egy másik tárhelyen nyitottam meg az oldalt...

 

...és hajnal kettőig  dolgoztam vele. Még sok a munka rajta, de nagy az örömöm, hogy újra él a "Gyönyörködjél az Úrban..." oldal. 

Ezek után egy kicsit fáradt voltam az istentiszteleten, de azért az üzenet eljutott hozzám a Zsidók 11-ből. :)

9 megjegyzés:

  1. Le vagyok döbbenve!!!!Úgy tűnik,hogy még mindig naív vagyok és elképedek,amikor ilyet hallok.Ráadásul a műszaki nyelvből a felét se értem annak,ami történt, DE nagyon örülök,hogy újra működik az oldalad!Ezért is HÁLA!

    VálaszTörlés
  2. Katuuuuus!Nekem nem nyitja meg a gépem a linkjét!!!:((((((

    VálaszTörlés
  3. Dága Mammka. Pedig igyekeztem úgy leírni, hogy érthető legyen. A lényeg, hogy a Gyönyörködjél az Úrban weboldal még mindig nálam fut, ahogy eddig is. Dicsőség az ÚRnak!

    VálaszTörlés
  4. http://gyonyorkodjel-az-urban.try.hu/

    VálaszTörlés
  5. A fenti linket nyitottad meg? Nekem működik.

    VálaszTörlés
  6. Mammka! Jelezz vissza kérlek, hogy látod-e. Ha a fenti halacskára kattintasz, az is odavisz. Tegnap már üzentek is páran az oldalról nekem. Tehát látják külsősök is.

    VálaszTörlés
  7. Drága Katus!Nem a te fogalmazásod miatt nem értem a számítógépes szöveg felét-sem,hanem mert én nem értek annyira hozzá.Nagyon ügyes vagy!: ez is egy ajándék!
    NAGYON lassan tölti be nekem az oldalt, de valószínűleg nálam lehet a hiba.DE :betöltődik most már.:)

    VálaszTörlés
  8. Lehet, hogy mégsem úszom meg, hogy fizetős tárhelyem legyen. Mert ha sokan vannak fent, olykor nem jön be az oldal. Egyelőre ezt nem szerettem volna - persze az anyagiak miatt, de az ÚR győzedelmeskedik. Ahogy egy barátnőm mondta: Isten nem csak a mindenség URA, hanem a szerverek URA is. :))))

    VálaszTörlés
  9. Drága Katus!Eszter indított egy jó szó játékot és én Neked szívemből nem csak egy,hanem sok jó szót küldök és egy nagy ölelést!:
    http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

    VálaszTörlés